Bibliografia

Bibliografia

Tomy poezji, Zbiory wierszy:

* 2014: Uzależniona 1
* 2015: Uzależniona – Edycja Specjalna
* 2016: UZALEŻNIONA Pierwsza Część
* 2016: UZALEŻNIONA Druga Część
* 2017: UZALEŻNIONA Trzecia Część

 

Poematy:

* 2014/2017: Nieodwracalne
* 2015/2017: Teraz
* 2015/2017: Niezwyciężona
* 2015/20107: Nie Wiem Jak
* 2015/2017: Hipnotyzujesz Mnie
* 2016/2017: Z Czasem
* 2016/2017: Pada Deszcz
* 2017: Nie Można Stracić

Poematy Promocyjne:

* 2015/2017: Zaśpiewajmy Naszą Piosenkę
* 2016/2017: Po Prostu

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>